sascha-murk-profielfotoOver mij

Ik omschrijf mezelf graag als enthousiast en gedreven. Mijn stijl is pragmatisch en resultaatgericht. Ik vind het belangrijk dat het geformuleerde doel wordt gehaald en dat ik toegevoegde waarde bied binnen de bedrijfsvoering. Sterke punten zijn het snel doorzien van de organisatie, waardoor we snelle resultaten kunnen boeken. En wat ik heel belangrijk vind is: doen wat je zegt!

Mijn specialisatie is B2B

Eind 2009 begon ik voor mezelf. Mijn passie voor marketing en communicatie deed ik de afgelopen 17 jaar op in diverse functies. Mijn specialisatie ligt op het gebied van technische bedrijven in de B2B sector. Mijn kennis heb ik opgedaan aan de Ichtus Hogeschool in Rotterdam, waar ik de opleiding HEAO Communicatie heb gevolgd. Ook heb ik nog diverse studies gevolgd. Zo heb ik bij SRM mijn diploma Nima B en Marketing Communicatie B gehaald. Verder heb ik een Post HBO opleiding Communicatiemanagement gevolgd en een opleiding voor Social Media Manager. In 2018 heb ik een opleiding Verandermanagement afgerond.

Boek Online marketing in de bouw

In de praktijk bleek dat online marketing voor veel bedrijven nog moeilijk is. Heel veel bedrijven in de bouw-, installatie en vastgoedsector hebben weliswaar een website, en steeds meer bedrijven hebben ook een Twitter, Facebook of LinkedIn account aangemaakt. Maar ze nemen daarbij niet de tijd om na te denken over hoe ze zichzelf via die media willen presenteren en wie ze willen bereiken. Ze zenden boodschappen de wereld in, zonder idee of die boodschap wel relevant is. Of hun doelgroep daar wel op zit te wachten. Het gevolg is dat ze veel tijd, geld en energie steken in activiteiten die weinig opleveren. Daarom schreef ik samen met Inge Sijpkens het boek Online marketing in de bouw. Een compleet stappenplan met inspirerende voorbeelden uit de branche.

Boek Bouwen aan een sterk werkgeversmerk

Er moet de komende jaren ontzettend veel verduurzaamd, gebouwd en onderhouden worden. Een mooie uitdaging voor bedrijven in de bouw-, installatie- en vastgoedbranche. Er is alleen wel een probleem: het tekort aan (technische) vakspecialisten in de branche is nijpend. Door andere bouwwijzen en technologische ontwikkelingen zijn bovendien steeds meer nieuwe specialismen nodig en door vergrijzing is er veel vraag naar jong talent dat de branche niet altijd weet te vinden. Bedrijven in de bouw-, vastgoed- en installatiebranche staan daardoor voor een enorme wervingsopgave én de opgave om de mensen die fantastisch werk leveren binnen te houden. Hoe doe je dat? Het nieuwe boek dat ik samen met Inge Sijpkens schreef Bouwen aan een sterk werkgeversmerk geeft antwoord.

Nog meer weten?

  • Ik ben getrouwd met Marcel en heb drie kinderen van 11, 12 en 13.
  • Ik ben dol op lekker eten en drinken, vooral voor een goed glas wijn mag je mij altijd uitnodigen.
  • Ik ben vrijwilliger bij de Kledingbank in Dordrecht.
  • Ik loop hard en heb ooit de marathon van New York gelopen.
  • Nu ben ik fan van HIT trainingen.
  • Wil je nog meer weten? Bekijk dan ook eens mijn profiel op Pinterest!

Contact met mij?

Kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Bellen is meestal de snelste manier: 06-45150577, maar je kunt ook het contactformulier invullen.