Waarom Social Media?

Iedereen heeft het over social media en je ziet overal om je heen LinkedIn, Twitter en Facebook pagina’s verschijnen. En jij denkt alleen maar ‘daar heb ik toch geen tijd voor? Maar social media bieden jou ongekende mogelijkheden om te communiceren met je doelgroep; direct, interactief en persoonlijk. Hierdoor kun je je merk verstevigen, de relatie met je klant intensiveren en zelfs nieuwe klanten krijgen.

Advies

Na een gedegen analyse adviseer ik jou graag over de mogelijkheden van social media. We bepalen samen de doelstellingen, wie je wilt bereiken en welke platforms het beste ingezet kunnen worden. Uiteraard rekening houdend met jouw budget. Je kunt natuurlijk direct zelf aan de slag, maar ik kan jou ook helpen met het inrichten van de platforms.

Workshop & trainingen

Wil je aan de slag met social media maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help jou op weg. Ik deel graag mijn kennis tijdens een van mijn trainingen. Voor alle trainingen gelden dat ze praktisch van aard zijn en altijd met voorbeelden uit de bouw-, installatie-, of vastgoedbranche. Liever een training op maat? Ook dat kan.